Відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають шалені плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на весь світ.

Організатори конкурсу задумали, що делегації країн, котрі беруть участь у конкурсі, вийдуть на сцену, зійшовши з трапу літака. По центру сцени їх буде чекати лауреат "Євробачення -1998" Дана Інтернешнл. Артистка виконає дві пісні: спочатку "Тель-Авів", а потім знамениту "Диву".

За інформацією Walla популярна виконавиця Мадонна також візьме участь у церемонії відкриття. Знаменитість виконає пісню Like prayer і пісню з альбому, прем'єра якого відбудеться 14 червня.

У церемонії відкриття фіналу, як очікується, візьмуть участь лауреат "Євробачення-2018" Нета Барзілай з новою піснею, ряд ізраїльських представників, які виступали на конкурсах різних років: вони виконають пісню "Аліллуйя" - з цією піснею Галі Атарі перемогла на конкурсі "Євробачення-1979".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також передбачається участь відомої актриси Галь Гадот. Фінал конкурсу пройде вже за кілька тижнів, 18 травня в Тель-Авіві. Конкурсанти вже активно готуються, аби якнайкраще представити свою країну на конкурсі. Головна сцена майже готова.

Варто зазначити, вже відомо, як виглядатиме грін-рум - VIP-зона для відпочинку артистів. Вона буде встановлена у павільйоні під номером 1. Він знаходиться окремо від арени.

Нагадаємо, раніше дочка Полякової відверто розповіла про навчання, заміжжя та майбутню професію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Freedom Jazz вперше зізналися, чому відмовилися від Євробачення 2019.

Також "Знай.ua" писав, що український телеведучий Володимир Остапчук випустив пародію на кліп MARUV.