У неділю, 21 квітня відбувся також фінал проекту "Голос країни". У суперфіналі змагалися чотири тренери та чотири виконавці: Вікторія Олійник, Андрій Хайят, Карина Арсентьєва та Оксана Муха. В результаті голосування перемогу здобула підопічна Дана Балана — Оксана Муха.

Прямий ефір шоу пройшов на телеканалі 1+1. Дан Балан з першої спроби став тренером-чемпіоном.

Цікаво, що Дан Балан заявив, що буде продовжувати спілкуватися з українською співачкою Тіною Кароль. Протягом всього шоу вони фліртували, а в мережі не втомлювалися обговорювати їх можливий роман. Так, Балан привітав на особистій сторінці в Instagram свою підопічну, а в коментарях під допис згадав і про Кароль.

"Оксаночка, ти чудо! Ти діамант, який нагадав усім, наскільки гарна українська пісня... я дуже радий, що завдяки цьому проекту відкриваються такі чудові люди...спасибі всій команді "Голос країни" за ці можливості... ви зробили неймовірну роботу", — йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Дан, ти будеш продовжуватися спілкування з Тіною?" - запитали в коментарях користувачі соцмережі.

"Звичайно", - відповів Балан.

Варто зазначити, що останньою піснею, виконаною Оксаною Мухою стала композиція "Де ти тепер", Квітки Цісик. Зараз же Муху називають "душею України". Однак деякі вважають, що її перемога була очевидною, оскільки на думку глядачів, виконавицю тягнули з самого початку. Крім того співачку критикують за однотипність протягом всього шоу.

Нагадаємо, MONATIK підірвав Youtube новим кліпом "LOVE IT ритм".

Як повідомляв Знай.ua, Ніби його діти: Потап показав кумедне фото зі своїми "вихованцями".

Також Знай.ua писав, що Осадча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни".