В Лос-Анджелесі відбулася довгоочікувана прем'єра фільму "Месники: Фінал". Всі актори киновселенной Marvel зібралися на презентацію фільму і дивували, хто як міг. Найбільше запам'яталися Брі Ларсон і Скарлетт Йоханссон , які прикрасили свої образи "рукавицями Таноса". За сюжетом франшизи в свою рукавицю Танос збирав камені нескінченності, отримавши які, міг керувати часом, простором і поневолити весь світ.

Скарлетт Йоханссон

Камені на прикрасах Скарлетт і Брі не були наділені неземними здібностями, але це не завадило обом актрисам витончено обіграти тематику прем'єри.

Брі Ларсон

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але був і той, хто запам'ятався аж ніяк не вишуканим вбранням і не атмосферними прикрасами. Бенедикт Камбербетч своєю появою з дружиною Софі Хантер не те, що спантеличив, а шокував і налякав фанів.

Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер

Шанувальники знаменитості відзначили його надзвичайно хворобливий вигляд. Актор виглядав дуже схудлим і виснаженим.

Фанати почали припускати, чому їх кумир так погано виглядає. Спочатку, з'явилися думки про те, що у нього сталося поповнення в сім'ї - народилася третя дитина. І саме це змушує колишнього Шерлока не висипатися та провокує таке помітне схуднення. Інші ж припустили, що актор чимось хворий.

Бенедикт Камбербетч

Але кінець всіляким домислам про хвороби і сімейні труднощі Камбербетча поклали спогади про те, що актор виконає роль солдата у фільмі про Першу світову війну "1917". Фанати визначили, що актор схуд і змінився до невпізнання саме через це.

Нагадаємо, трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди.

Як повідомляв Знай.ua, Скарлет Йохансон показала, як стала "Чорною вдовою".

Також портал Знай.ua писав, що героїв "Месників" показали без гриму.