Брітні Спірс - скандальна поп-принцеса з важкою долею. Не так давно фанатів Брітні приголомшила й налякала новина про те, що їх улюблениця потрапила в психіатричну лікарню. До того ж, за словами матері Брітні, її туди замкнули насильно і утримують проти її волі. Але нещодавно зірка вийшла на зв'язок після госпіталізації. Вона опублікувала відеозвернення до шанувальникам у своєму Instagram.

" Я хотіла вам сказати "привіт", тому що те, про що зараз говорять, вийшло з-під контролю. Ходять чутки, моїм сім'ї і команді надходять погрози, і говорять абсолютно божевільні речі.

Я намагаюся знайти час для себе, але все, що відбувається, тільки ускладнює моє життя. Не вірте нічому, що ви чуєте і читаєте. Всі ці підроблені електронні листи були створені Семом Люфти (колишній менеджер Брітні Спірс. Прим. ред.) багато років тому. Я їх не писала. Він видавав себе за мене і спілкувався з моєю командою з фальшивого адреси електронної пошти.

Моя ситуація унікальна. Але я обіцяю, що зроблю все, що зараз потрібно найбільше. Ви можете не знати про це мені, але я сильна і буду стояти до кінця за те, чого я хочу. Ваші любов і відданість вражаючі, але що мені зараз потрібно — це трохи приватності, щоб впоратися з усіма труднощами, які з'явилися на моєму життєвому шляху. І якщо ви зможете це зробити, я буду вам безмежно вдячна. Люблю вас", - написала Брітні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що

Брітні не хоче бути під наглядом медиків, але її змушують це робити. Шанувальники думають, що за госпіталізацією поп-діви варто її батько Джеймі

Раніше активно обговорювалося, що він розпоряджається всіма фінансами Брітні.

Нагадаємо, Брітні Спірс опинилася в психіатричній лікарні

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Ліндсі Лохан завела шанувальників відвертими фото

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Брітні Спірс попотела разом з гарячим незнайомцем