Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася черговою подорожжю, вибравши для відпустки сонячну Барселону. Так, артистка позувала на терасі одного з кафе в ніжно-рожевій футболці, подражнивши шанувальників апетитними стравами на столі. Варто зазначити, що Леся відвідує різні країни у вільний від роботи час, а з грудня місяця вже встигла побувати на Мальдівах, в Берліні, Чехії, Будапешті і Єгипті.

"😛😛😛Hello Barcelona! Хелоу Іберіко🥰#лесяникитюк #барселона2019", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Апероль на сніданок - запорука гарного дня!!🤩", "Леся, ти лопнеш", "Яка гарна😍😍😍 Неземна✨", "Леся, ну не можна такі фотки людям перед обідом показувати)))", "Я дивлюся, хтось вперто набирає вагу. 😄", "Леся, фото супер!😍 Гарного відпочинку!🌸", "Невже все сама з'їсть??? 😮".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.