Так званий король російської естради Філіп Кіркоров, якому днями виповниться 52 роки, турбує шанувальників чутками про завершення кар'єри.

Популярності і слави Філіпу Бедросовичу не займати, також, як і матеріальних благ — грошей у нього дуже багато. Важко не помітити роботи і справи поп-короля, які він робив протягом усієї кар'єри. Він був одружений на Пугачової, обзавівся дітьми, записав трек і знявся в Кліпі з Тіматі. Шанувальники стурбовані, чи не задається він питанням, - "Може час йти на спокій?".

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Фанати вважають, що Філіп відіграє останній концерт і переїде жити до Майямі. Громадськості відомо, що у поп-короля є нерухомість в США. За припущенням фоловерів, Кіркоров розпродасть свою нерухомість в Росії і поїде на ПМЖ в Америку разом з дітьми. Про це пишуть російські ЗМІ.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Щодо грошей поп-король точно може не турбуватися, його гонорари і заощадження точно дозволять навіть його онукам "жити безкоштовно". Відсутність нових пісень так само говорить про швидкий відхід зі сцени. Мабуть, Бедросович хоче відіграти концерт зі старими добрими піснями і спокійно піти "на спокій".

Користувачі мережі також зазначили, що емоційний стан артиста останнім часом перебуває в занепаді. Він вже не перший тиждень публікує старі фотографії та кадри з концерту, наче натякаючи шанувальникам про швидкий відхід і підводячи риску. Невже співак може відправитися в "затишшя" слідом за колишньою дружиною Пугачовою?

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним відео, прочитавши рядки з нової пісні "Пуля-дура" з гримом скелета у відповідному вбранні. Так, артистка запропонувала шанувальникам виграти iPhone X, однак багато хто лише висміяв її дивну поведінку.

Нагадаємо, Лоліта слізно звернулася до Зеленського: "Володя, не рубай".

Як повідомляв Знай.uа Галкін привітав Зеленського і сказав, коли повернеться в Україну: "Щиро вірю".

Також Знай.uа писав, Лера Кудрявцева відплатила Аллі Пугачовій її ж монетою: танки бруду не бояться.