Голлівудський красунчик Джонні Депп після гучного та болісного розлучення з Ембер Херд збирається знову одружитися. Його обраницею стала молода росіянка на ім'я Поліна Глен.

Як повідомляє Politeka, Поліна - танцівниця в еротичному стилі гоу-гоу. Сама дівчина уродженка Санкт-Петербурга, а у США живе від недавна.

Вперше Поліна та Депп зустрілися у 2018 році на вечірці в Лос-Анджелесі. Поліна стверджує, що спочатку не зрозуміла, що перед нею світова знаменитість, коли актор підійшов до нею познайомитися. А, коли з'ясувала, що це зірка фільмів "Пірати Карибського моря", була просто щаслива.

Глен, якій близько 25 років, вже в'їхала в лос-анджелеський особняк 55-річного Джонні. У минулого року вона супроводжувала Деппа у час його поїздки в Москву в рамках гастрольного туру його групи The Hollywood Vampires. Їх також сфотографували цілувалися в Белграді, де актор знімався в новому фільмі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Як підтвердила сама росіянка, вони з Джонні готуються до весілля, яке зіграють зовсім скоро. Також вона планує привезти Джонні в Росію, щоб познайомити з батьками.

Як стало відомо, до Сполучених Штатів Поліна переїхала два роки тому, щоб продовжити кар'єру танцівниці.

В Росії дівчина шість років тому брала участь у реаліті-шоу "Go-Go Girls", якому зайняла друге місце. Її нагородили заохочувальним призом "за яскравий образ і виразність у танці". Вона також була переможницею конкурсу краси, влаштованого в одному з барів Санкт-Петербурга.

Друзі голлівудської зірки називають нову пасію Деппа милою, скромною дівчиною і вважають, що гроші актора її не цікавлять.

Ймовірно вона ще й знайде спільну мову з донькою Деппа Лілі-Роуз, яка є практично ровесницею Поліни.

Джонні Депп з донькою

Варто додати, що 55-річний голлівудський актор Джонні Депп в 2016 році зі скандалом розлучився зі своєю дружиною, акторкою Ембер Херд і по сьогодні продовжує з'ясовувати з нею стосунки, але вже в судах.

Джонні Депп та Ембер Херд

Нагадаємо, стало відомо, що ще вдалося відсудити Ембер Херд у Джонні Деппа.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня Деппа злила всі брудні подробиці про їх сімейне життя.

Також Знай.ua писав про те, що турецький актор-красунчик, зірка серіалу "Величне століття. Роксолана" став батьком.