Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася новою подорожжю, вибравши для відпустки сонячну Барселону. Артистка вже встигла покрасуватися на показі популярних брендів Milla Nova і Lorenzo Rossi разом із зірковими подругами - Дашею Астаф'євою і Мішель Андраде. Так, Леся позувала у відвертому чорному комбінезоні, низ якого був абсолютно прозорим і прикрашеним розкішними блискітками, засвітивши стрункі ніжки і підтягнуті сідниці.

"Фантастичне шоу від @millanova & Lorenzo Rossi 🥰🥰🥰Я, @da_astafieva і @mishvirmishготові забрати собі всі🤣( ☝🏻сторіс)Як вам мій образ???", - поцікавилася Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Наче забула вдягти штани😁", "Більше стразів, ніж на вашій попі, тільки на шапці Сердючки, так шо по зірковому🔥🔥🔥", "Леся перебір, начебто елегантно, і в той же час філе назовні😱", "Дуже відверто🤔", "Ну таке...", "Сміливо)) Ви з віком стали схожі на Монро ( травесті діва)😂", "Коли вже дійдемо до того, щоб просто ходити голими)Вже нудно дивитися просто на запчастини😂".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.