Наступний тиждень порадує кіноманів прем'єрами цікавих та різножанрових фільмів. На глядачів чекають жахи, супергеройський екшн, мультфільм та зворушлива мелодрама.

Прем'єрні покази в кінотеатрах з 25 квітня по 2 травня.

Месники: Завершення

Країна: США.

Жанр: фантастика, бойовик.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Режисер: Ентоні Руссо, Джо Руссо.

Актори: Карен Гіллан, Чедвік Боузман, Себастьян Стен, Скарлетт Йоханссон, Кріс Хемсворт, Брі Ларсон, Кріс Еванс, Роберт Дауні-молодший.

Тривалість: 3 години 2 хвилини.

У кожної історії є свій фінал — попереду епічний фінал найбільшої в історії всесвіту Marvel. Чи зможуть месники зупинити Таноса, незважаючи на великі втрати у своїх лавах? Та чи зможе людство вижити в цьому масштабному протистоянні?

Велотачки

Країна: Іспанія.

Жанр: сімейний.

Режисер: Мануель Х. Гарсіа.

Актори: Марія Кьероль, Карлос Латре, Анабель Алонсо.

Тривалість: 1 годину 32 хвилини.

Привітний гірський велосипед Спіді разом зі своїми двоколісними друзями живе в прекрасному і чистому місті. Але безтурботне існування виявляється під загрозою, коли у містечку з'являються тачки з газовими двигунами. Спіді починає боротьбу, яка допоможе уникнути екологічного лиха.

Глибинне зло

Країна: Ірландія.

Жанр: жахи.

Режисер: Лі Кронін.

Актори: Шана Керслэйк, Джеймс Куїнн Марки, Симона Кірбі, Стів Уолл, Оуен Мэкен.

Тривалість: 1 година 30 хвилин.

Мати-одиначка переїжджає за місто разом з маленьким сином Крісом. Вона знайомиться із загадковим сусідом і дізнається, що в лісі неподалік сформувалася незрозуміла западина, яка дивним чином почала впливати на Кріса.

За п'ять кроків до кохання

Вольга Україна

Коул Спроус і Гейлі Лу Річардсон в мелодрамі "За п'ять кроків до кохання". Простір, в якому вони існують, диктує суворі правила – закохані не повинні наближатися одне до одного ближче, ніж на 5 кроків. Але любов не знає кордонів.

Нагадаємо, перший сезон серіалу "Людина Майбутнього" про подорожі в часі наповнений гумором, а численні згадки про сучасну поп-культуру робили з нього щось більше.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фільм "Месники 4: Фінал", знятий за мотивами коміксів Marvel, має всі шанси обігнати в прокаті найкасовіший кінопроект в історії – "Аватар" Джеймса Кемерона.

Також Знай.ua писав про те, що фанати творчості Стівена Кінга прийшли в екстаз.