Freedom Jazz — група, що стала відомою не тільки завдяки участі у Нацвідборі на "Євробачення", а й завдяки іншим шоу.

Група зупинилася в одному кроці від перемоги на конкурсі.

Freedom Jazz відповіли на найсміливіші питання.

Передає ХОЧУ.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про концерти:

Санні Журба: Вже доброю традицією стало який рік поспіль давати в сезон цілу серію шоу в Caribbean club. Зараз ми виступаємо з шоу "Ду-ду-ду". Це джаз-кабаре програма, з відсилокю на образи пастушок. Як завжди, з гумором, дудочками і нестримним веселощами!

Скільки часу займають репетиції:

Софі Павліченко: Репетиції у нас регулярні. А все тому, що ми й дня не можемо без творчого процесу та музики! Ми постійно працюємо над собою, шукаємо нові дивовижності! Вилюблюємо кожну нотку, кожен звук, кожен рух! І все це під чуйним керівництвом нашої Олени Коляденко. Вона постійно перебуває в цьому процесі разом з нами! Коротше кажучи, постійно працює творча майстерня.

Як група береже власне здоров'я:

Санні Журба: Недавно промайнув дивний вірус, від якого охрип голос. Ми з Софі і потрапили під нього, а я так взагалі охрипла у фіналі Євробачення, що довелося вдаватися до лікувальних процедур. Але найголовніший секрет лікування — це приховати від усіх своє нездужання. Негоже слухачам знати, що артиста щось турбує.

Софі Павліченко: Творчість і улюблена справа — це найкращі ліки для нас.

Як група сприйняла друге місце у Нацвідборі:

Анастасія Малега: Довго дивилися на таблицю голосування, стоячи на сцені. Дуже довго. Думали, якийсь збій і помилка. Санні навіть різкість наводила вручну (у неї астигматизм). Не могла повірити очам своїм!

Софі Павліченко: Ми не очікували такої реакції і віддачі від людей! Тому були безмежно щасливі, що пройшли у фінал, не кажучи вже про друге місце! Спасибі велике всім, хто нас підтримував! Ми раді, що так багато сердець забилося з нами в унісон!

Безцінний досвід для групи:

Анастасія Малега: Це, мабуть, самий цінний досвід за всю історію колективу. А все тому, що пісня, яку написала наша Санні, і привела нас до перемоги. Авторська пісня колективу, яку всі знають, як cover-band, змогла стати конкуренткою пісень групи "Kazka" та іншим топовим артистам. Ось це для нас прорив! Ми ж не випускаємо альбоми. Наші треки (а їх у нас авторських всього 3) не звучать на радіо. Ми робимо шоу. Кожен раз придумуючи нові концепції та назви. Це спектаклі. В цьому наша фішка. На нас приходять дивитися. А потім вже слухати. У цьому, власне, і суть жанру джаз-кабаре. Тому, все до чого привів нас Купідон, це — величезна і несподівана перемога для нас.

Санні Журба: За два місяці підготовки та процесу, пов'язаного з Євробаченням, я прожила на рік вперед.

Як група відноситься до того, що Україна не братиме участь у конкурсі Євробачення:

Анастасія Малега: Значить, час збирати каміння тим, хто його розкидав. І встановлювати нові правила національного відбору. Чесні. Прозорі. Однакові для всіх. Зі всіма пунктами і підпунктами.

Хто з учасників запам'ятався найбільше

Софі Павліченко: Дуже сподобалися Yuko! Яскраво, професійно і щиро! Було дуже приємно відкрити їх творчість для себе.

Санні Журба: MARUV — крута пісня і хвилюючий номер. YUKO — звучали як пластиночка! Laud — вокал до мурашок!

Анастасія Малега: Запам'ятався Khayat. Він якось осібно взагалі пройшов за конкурсом. Дуже самобутній артист. Не схожий ні на кого. Голос, який не переплутати ні з ким.

Яка мета для групи стоїть на близжайший рік:

Санні Журба: Презентація нового синглу і кліпу. Гастролі по Європі та Україні. Аншлагові шоу, зйомки в кінофільмі і багато інших цікавих телешоу.

Софі Павліченко: І, звичайно ж, найголовніше — радувати свого улюбленого глядача новими звершеннями!

Нагадаємо, Сєдокова з донькою повернулися до Києва під пісню "Яжемать"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва перетворилася в героїню Mortal Combat

Також "Знай.ua" писав про те, що Ольга Сумська зворушила зверненням до дітям-сиротам