У київському кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Smart Plaza) 24 квітня відбулася гучна гала-прем'єра довгоочікуваного продовження фільму "Месники: Війна нескінченності", який отримав назву "Месники: Завершення". Це 22-й за рахунком фільм від Marvel, який обіцяє стати найкасовішим.

MELOVIN

Першими фантастичний екшн c Avengers DJ-сетом, косплеєрамі з усієї України та оригінальними коміксами Marvel змогли побачити зірки "Холостяка" Нікіта Добринін і Дмитро Черкасов, також Alyona Alyona, MELOVIN, Мілош Єліч (Океан Ельзи), Laud, група [О], Олександр Кривошапко, Дмитро Дір, Ірина Заря, Валерія Толочина і сотні фанатів Месників.

Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дмитро Черкасов

Laud

Нікіта Добринін

Олександр Кривошапко

Олександра Новікова

Про фільм:

В кінці Війни Нескінченності Месники і Вартові Галактики програли – Танос зібрав всі камені Нескінченності на свою рукавичку, клацнув пальцями, через що половина населення Всесвіту зникла. Всі герої, які залишилися в живих, розкидані по різних куточках космосу, так що навіть за таких умов їм буде важко вижити… Багато з них втратили друзів, рідних, себе. Месники намагаються придумати новий план, щоб скасувати дії Таноса і повернути все на свої місця, яким би неможливим це не здавалося. Це буде грандіозний фінал багаторічної історії.

На екранах кінотеатрів фільм "Месники: Завершення" стартує 25 квітня.

Нагадаємо, що прем'єрний показ фільму відбувся 22 квітня 2019 року в Лос-Анджелесі, зібравши на червоній доріжці голлівудських зірок першої величини. Головні ролі в картині зіграли Роберт Дауні мл., Кріс Еванс, Марк Руффало, Кріс Хемсворт, Скарлетт Йоханссон, Джеремі Реннер, Дон Чідл, Пол Радд, Брі Ларсон.

Нагадаємо, трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди.

Як повідомляв Знай.uа, Бенедикт Камбербетч налякав шанувальників зовнішнім виглядом.

Також портал Знай.uа писав, що героїв "Месників" показали без гриму.