Українська співачка Настя Каменських і продюсер Потап вирушили у місто всіх закоханих - Париж, звідки діляться яскравими фото. Передає Clutch.

Як відомо, фанати давно приписують колишньому популярному дуету "Потап і Настя" бурхливий роман. Користувачі впевнені, що продюсер і його підопічна давно таємно одружилися, і незабаром будуть очікувати на появу спільної дитини. Незважаючи на те, що самі артистки ніяк не коментують своє особисте життя, вони постійно підігрівають чутки про свої стосунки.

На днях Потап і Настя вирушили у найромантичніше місто світу, де відмінно проводять час у компанії інших українських знаменитостей.

Каменських активно публікує фото з своєї подорожі до Парижа в Instagram. Так, артистка не тільки гуляє по красивим вуличками і розважається у місцевих закладах, але і відвідує музеї. Також під час відпустки Настя не стала забувати про спорт, і продовжила свої традиційні ранкові пробіжки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нещодавно вона виклала фото, на якому предстала у спортивному костюмі власного бренду NK Sport. Каменських в облягаючому одязі вирішила своєю позою зобразити символ Парижу - Ейфелеву вежу.

"from Paris with love (З Парижа з любов'ю — прим. ред.)", — написала під фото Каменських.

Користувачі не пройшли повз і засипали Каменських компліментами.

"Все дуже гармонійно", "Шикарна", "Вже всі бачили як ти схудла", "Настя красуня", "Краса існує", "Яка ж ви молодець!", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася розкішним і ніжним кліпом, справжнім контрастом "Попи, як у Кім".

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських і Потап вирішили не розслаблятися навіть на відпочинку і вирушили на пробіжку.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських поділилася новенькими кадрами з Парижу, на яких виглядає дуже щасливою.