Днями в мережі з'явився довгоочікуваний кліп відомої американської співачки Мадонни на пісню Medellin. Поп-діва заспівала її дуетом з 25-річним колумбійцем Малума. Варто відзначити, що це перший відеоролик виконавиці за останні 4 роки.

Кліп був опублікований на офіційному YouTube-каналі Мадонни. Режисерами даного шедевра стали Дайана Кунст і Мау Морго.

В музичному ролику Мадонна в образі брюнетки, з пов'язкою на оці постає в образі викладача танців. В окремих епізодах вона у весільній сукні виконує гарячі танці на столі.

Уточнимо, що сингл Medellin увійде в новий альбом співачки - Madame X, реліз якого запланований на 14 червня 2019 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До речі, Мадонна намагається воскресити популярність, яка дуже стрімко йде на спад. Виконавиця запримітила колумбійського виконавця Малуму, який увірвався у світовий шоу-бізнес, і вирішила провернути з ним своє феєричне повернення на сцену.

Мадонна зважилася знову приміряти образ нареченої, але, на розчарування своїх прихильників, лише в новому кліпі. Виконавиця виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram перші кадри кліпу на пісню «Medellin», який відправляє всіх на Дикий Захід.

Виконавець Малума, який незабаром відвідає Київ зі своїм концертом, теж поділився враженнями від роботи з іконою поп-музики в своєму Instagram.

"Це досі здається неможливим, тому що я все ще не можу повірити, але це реально сталося! Я випустив спільну пісню з Мадонною під назвою Medellin"- написав з захопленням Maluma.

Нагадаємо, якщо раніше Мадонна хвалилася прекрасною формою, то в даний момент 60-річна зірка майже не з'являється на публіці, приховуючи тіло під балахонами. У 80-х вона була однією з перших, хто звернувся до послуг дієтолога і найняла особистого тренера. Тоді вона могла настільки довго танцювати на сцені, що колеги заздрили їй.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мадонна остаточно погодилася виступити на пісенному конкурсі Євробачення 2019, який пройде в Тель-Авіві в травні цього року. За свій виступ співачка виставила рахунок в один мільйон доларів.

Також портал Знай.uа писав, що дочка культової американської співачки Мадонни, 22-річна Лурдес Леон стала обличчям нової колекції, яку Жан-Поль Готьє створив спільно з відомим молодіжним брендом Supreme.