Багатодітна голлівудська зірка Анжеліна Джолі вирішила написати заповіт у зв'язку з хворобою. Знаменитість вписала в нього лише одного зі своїх дітей.
Джолі хоче передати більшу частину своїх коштів старшому 17-річному синові Меддоксу. Про це пише видання RadarOnline, посилаючись на інсайдерську інформацію.

Нещодавно Анджеліна Джолі офіційно стала вільною жінкою, після чого змінила прізвище в паспорті. Однак, затяжний процес скандального розлучення не пройшов безслідно – в Джолі серйозні проблеми зі здоров’ям. Вона знову схудла і зараз її вага становить 42 кілограми. З огляду на це, знаменитість вирішила написати заповіт.

У документ, в якому Анджеліна Джолі зазначає, що успадкування більшої частини її майна дістанеться лише одній дитині з шести, – зірка вписала свого 17-річного сина Меддокса.
"У розлученні Меддокс прийняв сторону своєї матері, і тепер вона зробила його главою своєї кіноімперії", - розповіло виданню джерело.
Цю інформацію підтвердила також 65-річна Нанг Лей, член камбоджійського буддійського храму в Лонг-Біч, де актриса та її діти були постійними відвідувачами протягом останніх кількох років.
"Я чула, що Меддокс подбає про кінокомпанію Анджеліни. Вона хоче передати йому свій бізнес",– заявила жінка.
Кіноімперією називають продюсерську компанію Анджеліни Джолі, яка має назву Jolie Pas. Організаціяпочала функціонувати у 2014 році і з того часу принесла актрисі дохід розміром у 116 мільйонів доларів.