Відомий актор Федір Добронравов, який переніс інсульт, з'явився на прем'єрі фільму режисера Сергія Саркісова "На Париж!".

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у березні цього року 57-річний актор Федір Добронравов не зміг вийти на сцену під час однієї з вистав. Глядачам пояснили, що актор погано себе почуває. Прихильники відразу ж занепокоїлись такому, адже нещодавно він переніс інсульт.

Сам Добронравов розповів, що проходив лише планове обстеження. Проте на червоній доріжці, коли актор відвідав прем'єру фільму "На Париж" шанувальники звернули увагу на зовнішній вигляд актора, який значно постарів і змарнішав

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що у новому фільмі Добронравов зіграв одну з головних ролей. Партнерами по знімальному майданчику були: Дмитро Пєвцов, Сергій Маковецький, Рената Литвинова, Євген Стичкін, Михайло Єфремов та інші актори.

Варто нагадати, що окружний адміністративний суд Києва виніс рішення у справі заборони телесеріалу "Свати". Відтепер в Україні дозволили показ цього серіалу. Позов до суду подали ТОВ "Телерадіокомпанія студія 1+1" і ТОВ "Кіноквартал".

"Зокрема, суд визнав протиправними дії Служби безпеки з підготовки довідки про наявність підстав для прийняття постанови про заборону на в'їзд громадянинові РФ Федору Добронравову і скасував відповідну постанову", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, скандальний російський актор Федір Добронравов, офіційно заборонений Мінкультом в Україні, серйозно захворів і знову опинився у лікарні. У повідомленні йдеться, що лікарі діагностували у зірки серіалу "Свати" передінсультний стан.

Як повідомляв "Знай.ua", команда "Млеко" (Дніпро) виступила на "Лізі сміху-4" зі своїм тренером, зіркою серіалу "Слуга народу" , народним артистом України Станіславом Бокланом. І, треба сказати, їх виступ справив враження на глядачів.

Також "Знай.ua" писав, що 25 квітня міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс в Києві зустрівся з обраним українським президентом Володимиром Зеленським. Литовське видання взяло інтерв'ю у обраного президента Володимира Зеленського.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига