Популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання. Олена зізналася, що їй хочеться усього трьох речей. Про це вона заявила на YouTube-шоу "Женін Журнал".

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Формат проекту такий: дівчинка Женя проводить інтерв'ю, в ході якого задає досить недитячі питання запрошеному гостю або гості. Олена Кравець стала другою запрошеною зіркою, шоу ще зовсім "молоде".

Вона відповіла на багато складних питань, показала сімейні фотографії своїх молодших дітей, які не показувала в ЗМІ раніше. Також артистка розповіла про трьох своїх таємних бажаннях:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Першим, чого вона хотіла б, стало завершення "всіх воєн назавжди". Кравець сказала, що це найбільше її бажання.

Другим було, щоб у кожної дитини були батьки, які обов'язково з нею будуть "скрізь і завжди".

"І я б зробила так, щоб дівчатка могли їсти дуже багато цукерок, солодкого, і не поправлятися ніде і ніколи",- озвучила своє останнє третє бажання Олена Кравець.

Олена Кравець з дочкою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія Квартал 95 і її учасники завжди відрізнялися здатністю дуже чітко помічати головні тенденції в суспільстві і вміло вплітати їх в жарти. Не оминула ця доля і Жіночий Квартал, які в своєму виступі показали свою версію горезвісних "яжематерей" і карикатурно показали зображення реальності.

"Якщо ви не розумієте, про кого ми, то я скажу. Яжемать — це така мати, яка мати його мати, яка вона мати. Вона вважає, що весь світ обертається навколо неї і її дитини. Дуже страшно зустрічати їх на вулиці, але ще страшніше, коли одна яжемать зустрічає іншу" - починає виступ Олена Кравець.

Нагадаємо, "Це школа життя": Кравець відверто зізналася, чому її донька з'їхала від батьків.

Як повідомляв Знай.uа Кравець із Квартал 95 вперше показала своїх близнюків: ось воно, подвійне щастя.

Також Знай.uа писав, Кравець із Квартал 95 показала своїх малюків: милість зашкалює.