Популярна гумористка Олена Кравець вже багато років незмінно є однією із найяскравіших зірок "Кварталу 95", однак, як виявилося, були моменти, коли її кар'єра буквально висіла "на волосині".

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

В одному з інтерв’ю актриса розповіла, як все відбувалося, пише Рoliteka.

Як виявилося, у професійному житті Олени був момент, коли їй знайшли заміну. Йдеться про час, коли актриса готувалася стати матір’ю.

"Таня VIP Тернопіль замінила, так. Насправді ми це все обговорювали ще до того як це сталося. Ясна річ, що попереду була Юрмала, хлопці розуміли, що буде концертний період, і хтось повинен жіночі ролі на себе брати", – згадує Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Артистка зазначила, що поставилася до ситуації з розумінням.

"Ми навіть це обговорювали. Одну кандидатуру, другу, третю. Вони кажуть: “ну ми думаємо, може Таню ..” Тобто це не було для мене як сніг на голову. “Ах! Замінили мене!” Ні, такого не було, я розуміла, що це буде. Більш того Таня хвилювалася! Вона мені потім розповідала і чогось просила у мене вибачення. Ну взагалі, ну правда, це був робочий момент. Нормально все", – резюмувала Олена Кравець.

Нагадаємо, популярна актриса Студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка перший раз показала широкій аудиторії обличчя своїх дітей, вирішила розповісти про свою доньку, 16-річну Машу.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Як зізналася артистка, її старша дочка вже рік як живе окремо від батьків.

"Я крута мама. Це було вимушене рішення. Наша велика сім'я була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо. Ми почали шукати можливість, і ця можливість дивним чином сама собою утворилася. Батьки однієї з подруг Маші зателефонували мені і сказали: "Лєна, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша донька житиме з нашою", - розповіла Кравець.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія Квартал 95 і її учасники завжди відрізнялися здатністю дуже чітко помічати головні тенденції у суспільстві і вміло вплітати їх в жарти.

Також Знай.ua писав про те, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.