Сьогодні улюблена співачка мільйонів українців Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, відзначає свій день народження. Артистці виповнилося 32 роки. Святкувати зірка із найближчими друзями відправилась за кордон.

Друзі і колеги по цеху активно вітають Настю з святом. Сама ж співачка ділиться фото і відео з Туреччини, де відзначає день народження з друзями і репером Потапом, з яким їй приписують роман.

Як видно зі знімків, для співачки влаштували справжнє свято - гелієві повітряні кульки, шоколадний торт із макарунами і свічками - все, що треба для щастя.

Каменських у своїх Instagram Stories показала, як її привітали друзі: вся кімната обвішана кульками, а на столі святковий торт. Також співачка опублікувала кілька селфи у відвертих вбраннях, на одному з яких на задньому плані засвітився і Потап.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Каменських позує на фото в бікіні і чоловічий футболці без штанів, на іншому знімку вона вже без футболки, лише в нижній білизні.

Варто зазначити, що популярна українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, порадувала своїх шанувальників свіжим фото. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому позує в тісному купальнику, що підкреслює достоїнства її фігури.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня потішила шанувальників несподіваним знімком, на якому постала дуже в незвичному образі. Артистка майже повністю відмовилася від макіяжу і вибрала максимально просте вбрання. Вона обрала білу бавовняну блузу з перфорацією, яка нагадує українське традиційне вбрання - вишиванку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": знаменитий український виконавець Потап нещодавно опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, якій вже 13 років.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно Настя Каменських порадувала шанувальників фотографіями зі зйомок нового кліпу.