Одна з найпопулярніших співачок світу, американська поп-діва Мадонна знялася для обкладинки британського глянцевого журналу Vogue. Фотозйомка натхненна образами відомих феміністок ХХ століття.

Як пояснив головний редактор британського глянцю Едвард Енненфул, Мадонна ще до появи соціальних мереж за допомогою своєї музики говорила про найважливіше – про фемінізм, розширення прав жінок.

У відвертому інтерв'ю Мадонна зізналася, що дуже часто недоброзичливці намагаються її розкритикувати з будь-яких причин і змусити замовкнути.

"Люди завжди намагалися змусити мене замовкнути з тієї чи іншої причини: тому що я недостатньо хороша, недостатньо добре співаю, а тепер ще й тому, що я недостатньо молода", – пояснила співачка.

"Зараз я борюся з эйджизмом, тепер мене карають за те, що мені виповнилося 60 років", – додала вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Що стосується справжніх іконок, які сидять на перехресті моди і музики, то в цьому місяці обкладинка із зіркою світового масштабу пережила їх усіх. У кар'єрі, що пройшла крізь два століття, Madonna переглянула кожний жанр, встановила тренд за трендом, любила, ненавиділа і обговорювала, як ніхто інший. Прочитати повне інтерв'ю з королевою поп-музики в червневому номері #BritishVogue 2019 року можна зовсім скоро. У газетних кіосках глянець з’явиться вже у п'ятницю, 10 травня.

Для обкладинки одного із наймодніших журналів Мадонна одягнула сукню від MichaelKors і власні коштовності. У своєму образі і з ефектним макіяжем та стильною зачіскою знаменитість занурилась у ванну, наповнену водою. Саме такою вона зображена на травневій обкладинці популярного глянцю.

Користувачі активно коментують анонс глянцю: "На цьому фото вона виглядає як Шанель", "Нарешті, розумна, красива, вражаюча і талановита жінка, яка заслуговує на вашу увагу", "Вона дійсно тяжко боролася за жінок і ЛГБТ-прав, і шкода, що тепер вона її дискредитує, але все одно є багато людей, які підтримують цю королеву, незважаючи ні на що, і ми не зупинимося".

Нагадаємо, Інтерпол взявся за шоу "Голос. Діти"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На "Голос. Діти" труять дочкуАлсу

Також "Знай.ua" писав про те, що Звинувачення чоловіка Алсу в зрадах відкрили правду