Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у вишуканому образі. Дівчина зображена на прогулянці в Празі, вона зупинилася біля незвичайного автомобіля, щоб сфотографуватися. Як видно на фото, Аліна вийшла на прогулянку в неймовірній квітчастій сукні до п'ят, поверх якої на плечі накинула джинсову курточку. На ногах у Гросу стильні білі босоніжки на високій танкетці. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу розповіла, що замерзла: "Дико замерзла. Чим відігрітися, щоб не захворіти?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали тут же радити Аліні, як зігрітися. При цьому, серед найпопулярніших "порад" – алкоголь – глінтвейн, горілка, ну і чай з лимоном і імбиром.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Чай з імбиром, медом і лимоном", "Грітися любов'ю", "На задньому плані мужик в пуховику", "Келих глінтвейну або чашечка імбирного чаю з бергамотом", "Червоне вино і гаряча ванна", "Глінтвейн, ну або горілочки", "Коньячком", "Імбир, мед, чай. Прийми гарячу ванну і одягни вовняні шкарпетки", "Кава з корицею і коньяком", "Велика грілка на все тіло!", "Хорошим сексом", "Богині не мерзнуть", "Просто червоне вино, нагріти тільки не кип'ятити, додати мед, і все. Дійсно допомагає", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.