Зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний чорно-білий кадр в купальнику і сорочці в горошок, відпочиваючи біля моря. Так, 42-річна артистка виглядає набагато молодше своїх років, що фанати не змогли не помітити.

"Моє море «в горошок» сьогодні. Фото @marta_adamchuk", - поділилася емоціями Кравець. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "ви Така прекрасна, можна загинути 💔", "Шалено красива 😍", "Ах, красуня!💃💞👌💥", "Лена-ви красунечка!Захоплююсь вашим талантом і жіночністю!", "Красуня!😊👍😘😘😘", "Красоточка!! Лєна ти прекрасна!)", "Як в фільмах СРСР", "Лєна, ви СУПЕР👍👍❤️❤️", "Олена, в саме серце своєю красою💔", "Оленка Ви просто неймовірно красива і дивовижна💖", "Як зірка екрана з 50 - х рр. ❤️", "З першого погляду здалося фото Мерилін Монро)))))))", "Чарівна 😍", "Оленка ви з тих жінок, які з роками стають ще прекрасніше і смачніше", "Фото супер!!! Краще за Мерилін)".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.