Учасниці гумористичного проекту "Жіночий Квартал" виробництва студії "Квартал 95" Віра Кекелія, Олександра Машлятина та інші розбурхали фанатів пікантним знімком.

Так, на офіційному акаунті проекту в Instagram опублікували гарячий знімок, на якому відразу кілька учасниць "Кварталу" позували у відкритих бікіні на пляжі. Як стало відомо із повідомлення кварталівців, у Туреччині вони вдіграли повноцінний концерт, після якого змогли трохи розслабитись у теплому морі і присвятити час собі.

"Зйомки нового "Жіночого Кварталу" в Туреччині пройшли із шаленим успіхом. 3 години 40 хвилин на сцені прилетіли на одному диханні. Дякуємо всім, хто сміявся в залі і підтримував нас за кулісами! Чекайте на свіжі, яскраві фото і ефіри на 1+1", - підписали допис в соцмережі.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На спокусливій світлині зображені, крім Віри Кекелии та Олександри Машлятиной, актриси Ольга Жуковцова і Катерина Нікітіна. Дівчата на кадрі купалися в морі і жартівливо позували на камеру.

Шанувальники висловили своє захоплення від знімка в коментарях під фото. Дівчат в купальниках порівняли з "німфами" і "богинями", а також похвалили за природність і красу неабиякою похвалою.

"Девочки, вы невероятно круто отработали концерт!!! Я так давно не смеялась!! Спасибо😉", " Очень ждём 💚поскорее уже в ефир", " Девчонки, вы классные и юморные!!!", "бАгини)", Ждём 🤗приезжайте😀вы крутые👍👏❤️🌼", " Нимфы 💃💃💃💃", - пишуть користувачі на адресу учасниць жіночого кварталу.