Українська співачка Ані Лорак, яка активно заробляє в Росії, вразила шанувальників новим образом.

Як відомо, лорак все ще переживає своє болісне розлучення з Муратом. В напевне тому зірка всіляко намагається вести активне соціальне життя і ділиться в соцмережах тільки власними досягненнями та в яскравих фото демонструє, що у неї все чудово.

Новий знімок співачка опублікувала у себе в Instagram.

На знімку Лорак якому позує, очевидно, в салоні гастрольного автобуса в Німеччині в дивному образі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На фото, яке з’явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки одягненою, про що одразу є написали підписники, які втомилися коментувати її майже голі сценічні образи. Адже саме так виглядають її сценічні костюми, за які Лорак все частіше критикують.

На фотографії, яку тепер опублікувала артистка, вона посталаперед камерою в стильному, хоча й дещо зухвалому вбранні. На прогулянку Ані Лорак вийшла у темно-зеленому костюмі, який складається з підкачаних штанів на шнурку і кофти, яку вона накинула на плечі. При цьому на співачці ще чорний светр, і бежеві босоніжки. Волосся артистки розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Лорак сховала руки в кишені і злегка усміхається в об'єктив.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка виглядає втомленою та порадили більше відпочивати.

Нагадаємо, Ані Лорак вивалила сідниці і груди на сцені, фанати лютують

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Лорак показала, як "Diva" підкорила Німеччину

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Тіна Кароль перетворилась на ковбойшу, образ вразив усіх.