Новина про весілля української співачки Насті Каменських і продюсера Потапа викликала надзвичайний інтерес та бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, називали дату весілля зіркової пари. Торжество, за їхніми даними, має відбутись 23 травня.

До "визначної події" залишилося всього два тижні, і вже дуже скоро ми дізнаємося, чи дійсно улюблена українцями зіркова парочка вирішила узаконити свої стосунки.

А тим часом з'явилися нові подробиці весілля Каменських і Потапа. Як повідомив інсайдер виданню Clutch, можливо на святі буде присутній колишня дружина продюсера Ірина Горова. Також джерело повідомило, що Горова буде не простою гостею, а виступить дружкою.

Потап з екс-дружиною Іриною Горовою

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інсайдер розповів, що після торжества новоспечена подружня пара планує відправитися у весільну подорож і відпочивати до 3-го липня.

До того ж напередодні весілля Настя і Потап посилили тренування спортом. Цим пояснюється, чому продюсер так різко схуд на 17 кілограмів.

Нагадаємо, з інформації у ЗМІ стало відомо, що Потап і Настя Каменських зіграють весілля у травні: "гірко!" кричатимуть популярному українському дуету 23 числа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських показала, як святкувала своє день народження з Потапом

Також Знай.ua писав, Настя Каменських напередодні святкування Великодня потішила шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.