Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив дуже миле відео з малюком Майклом, позуючи на відпочинку в Туреччині. Так, артист розповів, як складно йому було заспокоїти сина, однак мичання і обійми відмінно допомогли в нелегкому завданні.

"Заспокоїв бера значить заспокоїв сина😎 бер - ведмідь по англійськи. Він страшенно кричав, а я йому мукав на вушко і міцно обіймав і втихомирив🖤 з Божою Допомогою!", - поділився емоціями Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Які милі , мімімі !!! 😍", "Як це милоооо🤗 будь ласка Будьте щасливі з Регіною і вашим синочком 🙏🙏🙏", "Щастя вашій родині, ви класні!!!!", "Влад, вам дивно личить батьківство", "😻 А тепер це солоденький зайчик😀", "значить тато добра душа😇", "Тато красень 💪🏻💪🏻💪🏻☺️", "оо заспокоїти пупса без маминої допомоги це подвиг 👍💪 . Такі ніжки смачнющі 😍😍", "Супер тато", "Богатирчик такий".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.