Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує епатувати шанувальників відвертими, а іноді вульгарними знімками. Такі фото регулярно викликають хвилю негативу і критики в її бік.

Останнім часом, публікації співачки змушують фанатів думати, що вона перейшла межу дозволеного, передає Clutch.

Так, днями Лорак опублікувала у своєму Instagram знімок, на якому позує в одній піжамі. Сорочка при цьому повністю розхристана і виставляє на огляд бюст і голий живіт артистки.

Багатьох шанувальників роздратувала надмірна відвертість. В коментарях вони писали про надмірну худобу знаменитості. Кудись поділося її пишне декольте, а на животі в буквальному сенсі «одні ребра стирчать».

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Кому воно треба? Ти співачка чи дівчинка показуха?», «По-моєму тут не піжаму показують…», «Дуже худа», — пишуть в коментарях.

Знайшлися і ті, хто був у захваті від нової фотографії Ані Лорак.

«Яка ви ідеальність, я не можу», «Офігенна», «Неймовірно ніжно і шалено сексуально, яке поєднання!!», «Яка Ви худенька, я не можу, кожен раз бачу Вас і дивуюся! Приклад для наслідування!!!!»

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських і закордонних містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці в соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує, очевидно, десь за кулісами, при цьому вона в незвичному образі.

Ані Лорак
Ані Лорак

На фото, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в незвичайному "одягненому" образі. Незвичайний він тому, що останнім часом шанувальники бачили на сторінці співачки лише фото та відео з концертів, на яких вона позує в напівголих нарядах. Адже саме так виглядають її сценічні костюми, за які Лорак все частіше критикують.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.