Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне спільне відео з ведучим Іваном Ургантом, взявши участь у його шоу "Вечірній Ургант". Так, артисти розмовляли пошепки, задаючи один одному смішні питання і також весело відповідали на них, а потім потерли яблуко і морквину.

"А я люблю терту моркву 😂", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "«Шо хде кохда» мене особливо виносить...ця інтонація😂😂😂", "Эротичненько вийшло... (пошепки-гомоном)...шшш 🤫 😅", "Господи, я заслухалась😍, кайф для вух", "Світланко, як завжди чудова,, браво! Прекрасна співачка і як бачимо багатопланова Актриса! Обожнюю Лободушу!!! 💖💋❤", "Обожнюю Урганта😍", "угаааар 😭😂", "😁😁😁😁😁ой не можу,Світлана Сергіївна,ви вогонь🔥🔥", "Це відео можна дивитися вічно❤️😂", "Дуже круто😂", "Весело😂".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.