Українська вишиванка, мабуть, один з найкрасивіших і незвичайних національних нарядів у всьому світі. Вони вражають красою і багатством. Знають це і українські знаменитості, які щосили хизувалися в Києві на Поштовій площі у вишиваних нарядах на показі "Вишиванка Day".

Фото із заходу поділилася українська співачка Катерина Бужинська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Неймовірне настрій, вся Україна одягнула вишиванки), зі святом, Друзі! Дякую дизайнеру Yulia Magdych за таку красу!"- написала співачка.

Неймовірний настрій,уся Україна вдягнула вишиванки),зі святом,Друзі!!Спасибі дизайнеру Yulia Magdych за таку...

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще
Geplaatst door Катерина Бужинська op Donderdag 16 mei 2019

В коментарях українці щосили тріумфують:

"А ми думали що жовтеньку вибрали ... Неперевершене дійство! Разом нас багато", "Який був гарний показ !!! Стільки радості", "Красивезні сукні-вишиванки! P. S. Катя, де я так і думала, що саме це біле плаття буде на тобі! Воно незвичайне!", "Дуже гарно! Було круто".

Інші українські знаменитості теж поділилися своїми фото з показу.

"З святом вишиванки, друзі! Хто був на Поштовій площі? Пишіть свої враження! Яка вишиванка сподобалася найбільше? Показ пройшов на славу!" - написала Ольга Сумська.

Не відстав від неї і Дзідзьо, який хизувався в яскраво-жовтій сорочці з квітучою вишивкою:
"День української вишиванки нагадав церемонію Оскар! Вітаю всіх українців з святом! Спасибі Юлії Магдич за запрошення і за мою вишиванку, яка точно передає мій характер!"

А Катерина Осадча не зрадила своїй традиції носити капелюшки.

"З днем вишиванки" - лаконічно написала телеведуча.

Її шанувальники не дуже радісно відгукнулися в коментарях:
"Це не вишиванка. Це світська блуза , тільки вишита. Якось дивно це фото в цей день", "Костюм: хохлушка-циганка. І капелюх не в тему. Коротше образ - шляпа", "Занадто пампезно. На тлі загальної бідності виглядає як бенкет під час чуми."

Нагадаємо, 16 травня українці святкують Всесвітній деньвишиванки.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські аксесуари не лише прикрашали, а й лікували.

Також Знай.ua писав, на День вишиванки можна виглядати приголомшливо: що в тренді цього року