Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним кадром, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артитка позувала в дуже незвичному білому платті з глибоким декольте, розшитому червоними і чорними нитками, а образ доповнила помадою винного кольору і крихкими срібними аксесуарами.

"З Днем вишиванки! 🇺🇦", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Неземна краса 😍😍😍", "Неймовірно красиві😍", "Краса😍 Зі святом! ❤️", "Така патріотична💛💙", "Вауууу, круто👍", "Красива🔥🔥🔥", "найкрасивіша і кохана !!!", "В реальності Ви ще красивіша😍😍😍", "Чудово!!!😍😍😍Дуже гарна картина !!! Дуже гарна ви!❤️", "Неперевершено намальована фотографія! Вітаю з днем вишиванки😍", "Найгарніша😍😍❤", "Краса😍❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.