Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася знімками з фотосесії, позуючи в ефектній чорній сукні з рюшами і тоненькими зав'язочками. Так, артистка приміряла відверте вбраня, доповнивши образ яскраво-червоною помадою, а найуважніші шанувальники відзначили, що Тіна забула про бюстгальтер.

"#tinakarol #тинакароль
Ph #federicaputelli",- лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Королева? Ні, це богиня!❤️ Людина яка випромінює світло, добро і любов❤️", "Тобі чорний колір до лиця😍 Любиш чорний колір?", "погляд обеззброює 💔", "Так люблю цю сукню пошила собі таку ж😍💕", "можна мене не вбивати з разу в раз? Ваша краса, збиває з ніг 💓 можна мені повітря, щоб продовжити дихати?", "Красива,стильна і модна Тіна Кароль.Красива і розумна дівчина.Талановита Тіна Кароль.Супер.", "Жінка - вамп))) Дуже гарно в чорному)))".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.