Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив забавне відео, на якому зізнався, що хоче привести своє тіло в спортивну форму. Так, артист вирішив добряче схуднути, і поставив собі важку мету - вже 1 липня радувати Регіну підкачаним тілом.

"Ну, що! Перевіримо себе! Тому відступати вже не можна. Я спеціально це викладаю, щоб потім не давати «задню». Отже. Завдання : до 1 липня бути у формі. Мінімум мінус 6 кг. В ідеалі 7-8. Рельєф там і всі справи.... Вихідні дані.
Вага: 86кг
Сили: відсутні
Мотивація: є ще й яка!
Вперед!! Проміжний звіт кожен тиждень.
Погнали!", - поділився планами Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Хоч я і вважаю, що ти в хорошій формі, все одно удачі тобі і витривалості 💪", "Є мотивація, худнемо з Владіком) Війна вуглеводам!!! Ура салатикам🥗 водичці і 🐟, "Так Куди тобі жир? Ти ж добре виглядаєш! Владька? 😅", "Влад, ти у відмінній формі ! 🔥не знущайся над собою 💐", "Я з вами😁👍 🏃🧗".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.