У мережі з'явилося фото акторів легендарного серіалу "Друзі" ще до моменту їх популярності. Ностальгічним фото поділилася голлівудська актриса Кортні Кокс. Відповідне фото з Дженніфер Еністон, Лізою Кудроу, Метт ЛеБлан, Метью Перрі, Девід Швіммер вона опублікувала в Instagram.

"Той момент, де ми вшістьох вирушаємо в Лас-Вегас, а ніхто ще не знає, що ми"ДРУЗІ" #beforeitaired #lovetheseguys", - написала вона.

Знімок нагадує щасливий момент молодості і безтурботності. Їх шалена популярність прийде з часом. Кортні Кокс зазначила, що фото на борту було зроблено до виходу першого епізоду "Друзів" в ефір.

Про те, як вони опинилися на борту, розповів режисер серіалу "Друзі" Джиммі Берроуз у 2013 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я взяв їх у Вегас. Після вечері у палаці Цезаря в Спага я сказав їм: "Це ваш останній шанс на анонімність. Як тільки шоу вийде в ефір, ви вже ніколи не зможете нікуди піти без переслідування. Так, я тоді знав, що у шоу був шанс на успіх ".

У коментарях його також подякувала Ліза Кудроу.

"Ви тільки подивіться! Спасибі, Джиммі. Люблю тебе, Кортні" - написала актриса.

Нагадаємо, зірки Беверлі-Хіллз зустрілися через 20 років.

Як повідомляв Знай. ua, чому колишній Меган Маркл навіть не згадує її імені.

Знай. ua писав, що перший тизер "Беверлі-Хіллз 90210" з'явився на радість фанатів.