41-річну українську співачку Євгенію Власову можна назвати героїнею ХХІ століття. Кілька років тому вона перенесла онкологію, а вже сьогодні стало відомо, що артиска повертається на сцену.

Зірка часто публікує у своєму Instagram нові фото і відео. Вона демонструє шанувальникам різні сфери свого життя, а нещодавно показала, як займається спортом в обтягуючих лосинах і топі, передає Clutch.

Вчора, 15 травня, Власова опублікувала у своєму Instagram нове відео. На ньому вона зображена на сцені під час репетиції перед виступом. Євгенія постала перед глядачами у спортивному костюмі та кросівках, а у підписі до публікації пояснила, що тільки вийшла з тренування та одразу пішла на репетицію.

"Займалась спортом, репетиція вдалася… Рада". написала під відео Власова

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Шанувальники були в захваті від нової публікації співачки: «Клас! Женя, радий, що ти знову на сцені і в ідеальній формі!!! Так тримати!», «Така мила на спорті», «Моя найулюбленіша», «Вау!!! Як же ми довго чекали Ваш голос! Ви гарна у всьому», «дуже рада, що ви співаєте і виступаєте! Золотий голос. Чекаємо нових пісень».

Нагадаємо, як виглядає Євгенія Власова після страшної хвороби.

Як повідомляв Знай.ua, вони пройшли через справжнє пекло і змогли перемогти рак.

Також Знай.ua писав, що Євгенія Власова перемогла смертельну хворобу.