Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята. Однак, навіть на відпочинку Регіна не втомлюється радувати шанувальників новими постами.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA, де відпочиває. Регіна вийшла на прогулянку в легкому біло-зеленому картатому сарафані і в хорошому настрої. Волосся зірки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу. На фотографіях біля ніг Регіни видно велику сумку, яку вона власне і рекламує. Однак у підписі до фото Регіна вже не така весела – зірка розповіла про затримку з виходом нового випуску шоу "П'ятниця з Регіною".

"#затримка. Хлопці, по випуску з @minogarova у нас невелика затримка, але ми робимо все можливе, щоб його скоріше залити в ютюб! Спасибі вам за розуміння. Хто цікавиться Євробаченням, заходьте по ПОСИЛАННЮ В ПРОФІЛІ – там Сергій Лазарєв розповість все найцікавіше, а для тих, хто не знає російської, є субтитри на інгліші! @prtshow – @lazarevsergey with english subtitles in my profile! #eurovision #eurovision2019. Якщо подобається сумка, вам сюди @kidsmarketru #регинатодоренко", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Треба сказати, що така публікація не залишилася без уваги шанувальників Регіни Тодоренко. "Затримку" телезірки прийняли за можливу вагітність, адже саме про це відразу подумали багато хто, побачивши це слово. Інші ж почали обговорювати образ телезірки, її відпочинок в Туреччині і сумку, яку вона рекламує.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.