18 травня 2019 року у фіналі конкурсу «Євробачення 2019» виступили 26 країн. По 10 учасників - із півфіналів, які відбулися 14 та 16 травня. 20 виконавців із різних країн змагалися за місце переможця на ряду з шістьма учасниками, які додалися автоматично.

Перша країна - Ізраїль, як переможець конкурсу попереднього року і господар цього «Євробачення». П'ятьма іншими країнами стали засновники пісенного конкурсу: Італія, Франція, Німеччина, Іспанія та Великобританія.

У якості гостя-виконавиці на пісенному конкурсі була присутня відома американська зірка Мадонна. Вона прибула в Тель-Авів (Ізраїль) в супроводі 135 осіб. Співачка прилетіла з Лондона 14 травня на приватному літаку мільярдера Сільвана Адамса. Епатажна співачка погодилася виступити на пісенному конкурсі за 1 мільйон доларів.

Напередодні фіналу ряд ЗМІ повідомляли про можливий зрив виступу зірки з огляду на те, що співачка до останнього тягнула з підписанням контракту. Організаторам вдалося підписати контракт із нею лише за кілька днів до «Євробачення».

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вони були проти того, щоб Мадонна виконувала пісню з політичними повідомленнями. У результаті обидві сторони дійшли до компромісу. І буквально в останній момент домовилися.

«Королева поп-музики», що прославилася своєю музикою і різними сценічними образами, виконала у фіналі конкурсу 2 треки. Над створенням її іміджу для пісенного конкурсу в 2019 році працював відомий французький модельєр Жан-Поль Готьє, який уже давно співпрацює з артисткою.

Цього разу Мадонна віддала перевагу вбранню, що включає шкіряний корсет із «гострим» ліфом та напівпрозорими чорними рукавами. Щоб образ здавався ефектнішим, артистка обрала грубе металеве оформлення наряду. Її пальці прикрашали великі персні. 60-річна співачка зав'язала піратську пов'язку. А голову прикрасила короною.

Мадонна виступила на «Євробаченні 2019» із новою композицією Future, написаною дуетом із американським репером Quavo. Глядачі пісенного фіналу почули новий сингл першими.

Цей трек увійшов до нового альбому зірки під назвою Madame X. Реліз повинен відбутися 14 червня. Другою піснею у виконанні Мадонни на сцені «Євробачення 2019» зазвучала композиція Like a Prayer, якій виповнюється 30 років.

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ізраїлі стартувало " Євробачення-2019.

Знай.uа писав на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні" .