Днями популярна телеведуча і блогер Регіна Тодоренко разом зі своїм чоловіком співаком Владом Топаловим влаштували першу сімейну відпустку. Відомо, що щаслива пара взяла із собою на відпочинок п'ятимісячного синочка Михайлика. Зіркова сім'я відпочиває в Туреччині.

Пара з задоволенням ділилась в мережі фото і навіть відео з відпустки, розповідаючи, як вони проводять час і про особливості подорожей з маленькою дитиною. На своїй сторінці в Instagram співак поділився смішним відео з дружиною і сином.

На ньому він показав, як вони з Регіною розважали малюка, щоб він не плакав. Міша сидить в колясці, а мама з татом танцюють перед ним і наспівують мелодію. При цьому телеведуча, одягнена в шорти і короткий топ, заразливо сміється. Після чого обидва нахиляються ближче до синочка і тато йому щось розповідає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Просто смішне відео))) тато з мамою розважають! Як можуть) лише б Урса не кричав", - прокоментував Топалов.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко приголомшила мережу новиною про затримку: знову вагітна.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Тодоренко Топалов оголосив справжню війну: відступати вже не можна.

Знай.uа писав, Тодоренко нарвалася на критику через фігуру в бікіні: фотошоп творить дива.