Нещодавно розпочався Каннський кінофестиваль. Цього року захід відзначає нову знакову дату - 72 року з часом існування заходів. За традицією церемонію престижного фестивалю відвідали безліч кінозірок і музикантів. Відома американська модель Белла Хадід, як і багато інших зіркових красунь, прибула на Каннський кінофестиваль й пройшлася червоною доріжкою

Так, модель з'явилася на прем'єрі фільму "Біль і слава" в спокусливій червоній сукні з відкритою спиною. Дизайнером сукні став Roberto Cavalli.

Американська модель додала до образу розкішні прикраси. Вона віддала перевагу зібраному волоссі й зробила високу укладку. Червона помада завершила образ фатальної красуні, в якому Белла виглядала максимально органічно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім того Белла Хадід з'явилася на урочистій вечері Dior, яка була влаштована брендом і журналом Vogue Paris в рамках Каннського фестивалю.

Для цієї події вона образ нюдового кольору. Короткий трикотажний напівпрозорий топ бежевого відтінку, який демонструє сталевий прес, тендітні плечі і розкішні груди Белли, ідеально доповнив пишну атласну спідницю. В руках модель тримала міні-версію культової сумки Dior Saddle bag. А на ногах у неї красувалися витончені човники в тон всьому поряд. Виглядала Белла, як завжди стильно і надзвичайно сексуально.

Нагадаємо, популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Кардашьян затьмарила Instagram леопардовою сукнею: гаряча хижачка.

Також "Знай.uа" писав, що зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія осоромилася на червоній доріжці премії Billboard Music Awards. Актриса вибрала таке невдале вбрання, що всі присутні побачили її трусики.