Колишня дружина відомого українського музиканта Потапа Ірина Горова вперше наважилася публічно розповісти про те, як познайомилася з ним. Зараз, напередодні весілля Потапа з Настею Каменських тема особистого життя продюсера особливо актуальна.

41-річна Ірина розповіла, як вони познайомилися і про те, як колишнім чоловіку та дружині вдається зберігати дружні відносини після розлучення. При цьому про початок відносин з музикантом вона згадує з посмішкою.

"На папері я була одружена, але це суто юридична була умовність. Але ми спочатку дружили. А потім дружба між чоловіком і жінкою неможлива, та все-таки у нас вийшов роман. Нас нічого не пов'язувало з чоловіком, і тоді я познайомилася з чудовим, прекрасним, талановитим Олексієм Потапенком, закохалася в нього по вуха. Мені було років 25 десь, йому було 19. Була дитина і був чоловік. Але там вже все. Там все заплутано", - розповідає вона.

Сам Потап не раз говорив про те, що навіть після розставання їм вдається дружити.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"І тоді і зараз дружать, ми всі дружимо і у нас взагалі така велика італійська сім'я. І, природно, коли я вже зі своїм багажем і знаннями думала, хочу повертатися в банк, чи я хочу щось інше, я запропонувала Потапу — давай я буду тобі допомагати", - розповідає Горова.

Раніше повідомлялося, що відомий український продюсер і виконавець Потап теж не залишився байдужим до Дня вишиванки. На своїй сторінці в Instagram він опублікував знімок, на якому зображений у вишиванці і з маленькою дівчинкою на руках.

Нагадаємо, Потап показав неймовірну схожість з маленьким сином.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських розповіла про плани після весілля з Потапом.

Знай. ua писав, що схудлому до весілля Потапу порадили позбутися від улюбленої фішки.