Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками неймовірним фото, яке, мабуть, було зроблено на репетиції біля балетного станка. Фотографія вийшла неймовірно ніжною, а Катя на ній красива і граціозна. І це не дивно – вона ж балерина. На знімку Кухар позує в чорному балетному платтячку, яке підкреслило фігуру і граючі м'язи. Волосся Каті зібране в красиву акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. На ногах балерини, звичайно ж, пуанти, але вони чорні в тон сукні.

У підписі до фотографії Катерина Кухар написала: "Балет – це жіночий світ, в якому чоловік – лише почесний гість (с) Джордж Баланчин". Шанувальники Катерини Кухар не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото, її образ і підпис до зображення. Фанати відзначили гарну сукню Каті і ніжний образ, в якому вона тренується, а також грацію і сильні ноги в чорних пуантах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Красуня", "Дивлячись на вас, Катюша, неможливо не закохатися у балет", "Повітряна, граціозна, витончена, красива, жіночна, ніжна, елегантна, чарівна, неперевершена Катя. Яка ж це пекельна праця", "Дуже витончена, класна", "Просто супер!", "Дуже гарно", "Як лялечка, гарне фото", "Дуже красивий наряд!", "Ви, як завжди, сама елегантність", "Гарне фото!", "Яка грація", "Яка краса, просто словами не передати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою у бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.