Українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра поділилася з шанувальниками тим, як тримає себе в тонусі в якості співачки.

Віра Кекелія
Віра Кекелія

"Я завжди перебуваю в статусі Учня;) Для практики і відточування техніки беру улюблені пісні. Основна мета - заспівати її абсолютно спокійно і комфортно для себе, без всяких напрягів і форсування голосу. Так, як ніби ти розповідаєш одругу історію. Я бавлюся в кадрі - це допомагає мені розслабитися і бути собою" -поділилася Кекелія.

32-річна виконавиця поділилася, що виконує пісню Beyoncé - Love on top.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники Віри не залишили ролик без уваги і розхвалили її вокальні вміння. Користувачі соцмережі залишили безліч компліментів в коментарях під відео:

"Пісня не проста, 4 модуляції", "Як мед у вуха", "Як легко і приголомшливо! Ви така жива, щира, не награна, дивлюся і милуюся", "Звичайно круто", "Красоточка , втім як і завжди! Талановито і дуже душевно", "Прекрасний вокал", "Гарний голос і слова", "Від тебе завжди така легкість і позитив".

Не так давно Кекелія поділилася результатами чуттєвої фотосесії у ванній і повідомила, що день був наповнений любов'ю.

"Вчора був приголомшливий, повний любові день. І зйомка нових передач Жіночого кварталу і Ваші привітання долітали протягом усього дня до мене. Дякую за ваші теплі побажання, я розквітала з кожним словом. Мартуся ж зафіксувала цей мій розквіт" - написала Віра.

І тут дівчина отримала масу захоплених коментарів:
"Не перестаю милуватися вашої художньої зовнішністю!Ви ніби не з цього часу!", "День народження пройшов плідно. чекаємо нових випусків Жіночого кварталу!".

Нагадаємо, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець із Квартал 95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.