Артистка зі студії "Квартал 95" Олена Кравец вирішила показати своїм фанатам, якою була в шкільні роки. Відповідні фото розмістила в Instagram, передає Clutch.

"Це фото, правда, з останнього дзвінка після закінчення другого класу. Але яка різниця, якщо на мені білий фартух і банти! Я тут з похвальним листом, щоб ви розуміли:)", - пояснила Кравець.

На знімку часів свого дитинства маленька Олена відображена в традиційній для СРСР шкільній формі: білому фартусі, бантах і гольфах.

Передплатники в коментарях артистки почали згадувати свою шкільну форму і ті роки, коли їх носили. Крім того, фолловери відзначили, що Олена навіть в дитинстві була чарівною.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська актриса, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравец показала шанувальникам своїх діток - малюків двійнят.

Відповідні знімки знаменитість опублікувала в соціальній мережі Facebook, чим дуже порадувала своїх фанів.

Українська актриса Олена Кравець показала громадськості фото своєї двійні – сина Івана і дочки Катерини. До цього зірка намагалася заховати дітей від публіки, зараз же українці можуть побачити цілу серію теплих знімків.

Крім того, відома актриса розповіла про сімейному відпочинку на українських курортах. Так, сім'я Олени Кравець проведе літню відпустку на курорті Коблево.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла, як Зеленський змусив її плакати.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з "Кварталу 95" показала унікальні знімки своїх двійнят.

Знай. ua писав, що зірка Кварталу вразила відвертим кадром з відпочинку.