Популярній екранізації коміксів Marvel "Месники: Завершення" таки вдалося побити рекорд і обійти фантастичний фільм “Аватар” в прокаті. Щоправда, поки тільки в американському. Про це свідчить статистика видання Deadline, домашні касові збори “Месників 4” перевищили 770 мільйонів доларів. 25 квітня відбулась прем’єра фільму в Україні.

На завершальному етапі Месники і Вартові Галактики вступають в останню стадію війни з Таносом, які володіють всемогутньою Рукавичкою Нескінченності. Гряде фінальна битва між силами героїв і Божевільного Титану, що раз і назавжди визначить подальшу долю не тільки Землі, але і всього всесвіту.

Як передають американські ЗМІ, проект Джеймса Кемерона в свій час фінішував з результатом 760 мільйонів доларів. Таким чином в Північній Америці у "Месників 4" залишився лише один суперник – "Зоряні війни: Епізод 7 – Пробудження Сили", зібрав 936 мільйонів доларів.

Найвірогідніше, стрічка Marvel вже не зможе перевершити це досягнення. Що стосується зборів у світовому прокаті, то тут “Месники 4” також поки залишаються на другому місці, поступаючись лише “Аватару”. У цьому випадку шанс поборотися за перше місце у екранізації коміксів Marvel ще зберігається.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Месники 4: фінал" завершив чергову стадію в розвитку кіновселенної Marvel. Виробничий бюджет проекту склав 356 мільйонів доларів, тобто він практично повністю окупився лише за рахунок домашнього прокату. Подальші плани студії з розвитку киновселенной поки не анонсувалися. Очікується, що студія прояснить ситуацію до кінця літа 2019 року.

Нагадаємо, популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Кардашьян затьмарила Instagram леопардовою сукнею: гаряча хижачка.

Також "Знай.uа" писав, що зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія осоромилася на червоній доріжці премії Billboard Music Awards. Актриса вибрала таке невдале вбрання, що всі присутні побачили її трусики.