Головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін вже зовсім скоро на всю країну визначиться зі своїм вибором і представить свою обраницю. Як відомо, зйомки шоу вже закінчилися і, по факту, Добринін вже повинен бути щасливим закоханим чоловіком.

Холостяк 9, Микита Добринін
Холостяк 9, Микита Добринін

Не так давно зоряний Холостяк зізнався в любові рідному місту, в якому побував, коли знайомив дівчат з батьками.

"Моє рідне і найкрасивіше місто. Радий, що зміг показати вам свій будинок, місця, де я ріс і вчився." - написав Добринін.

На фото він зображений у бежевому плащі, темних джинсах і чорному гольфі на тлі свого рідного Чернівецького університету.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях шанувальники відзначили старомодність плаща Микити:
"У мене бабуся в такому плащі ходила. Поганий плащ". На що Микита відповів досить дотепно: "Ваша бабуся теж любила Burberry? Похвально".

Інші коментарі були більш добродушними:
"Гарні Чернівці", "Я дуже вражена цим містом,воно таке гарне, розкішне,я і не знала що в Україні такі красиві міста.", "Один раз була в Чернівцях... Дуже сподобалося, добрі люди, класна атмосфера", "Микита ти супер", "Погляд такий впевнений".
Також українці ділилася своєю думкою на рахунок майбутньої переможниці:

"Даша просто красуня!!! Дуже мила інтелектуальна дівчинка! Микиті дуже підходить. Відмінна пара", "Микито, тільки Лілія", "Даша! Дівчина для сім'ї ти з нею будеш щасливий", "Перебирав, перебирав, і тепер нема чого вибрати ... от така то теорема", "Лілія буде переможницею, як би Ви не писали"

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві. На подив шанувальників холостяк прийшов на захід один.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.