Нещодавно розпочався Каннський кінофестиваль. Цього року захід відзначає нову знакову дату - 72 року з часом існування заходів. За традицією церемонію престижного фестивалю відвідали безліч зірок і музикантів. Серед них була й подруга герцогині Сассекської Меган Маркл Пріянка Чопра.

Акторка індійського походження вперше завітала до Каннського кінофестивалю, тому її дебют на червоній доріжці викликав жваве обговорення. Бурхливо обговорювали те, що вона прибула без чоловіка Ніка Джонаса. У деяких таблоїдах навіть розповіли про ймовірні непорозуміння у молодій сім'ї. Однак пізніше чоловік акторки долучився до неї на червоному хіднику.

Окрім цього, Пріянка Чопра вразила стильним образом, який вона обрала для заходу. Вона з чоловіком одягалися в біле з ніг до голови. Пріянка Чопра засвітилась у пишній сукні з фатином, а Нік Джонас – у класичному білому костюмі з метеликом. Закохані виглядали дуже мило, а акторка поділилась десятками розкішних кадрів зі спільного виходу на особистих сторінках у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пріянка Чопра доповнила образ кольє від Сhораrd. А сукню обрала від дизайнера Gеоrges Ноbеikа. Парі довелося рятувати розкішну сукню та макіяж під парасолями, тому що був дощ.

Нагадаємо, королева Великобританії часто вражає прихильників неймовірними образами. Яскравим був і вихід на весіллі двоюрідної племінниці, леді Габріелли Вінздор.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія осоромилася на червоній доріжці премії Billboard Music Awards. Актриса вибрала таке невдале вбрання, що всі присутні побачили її трусики.

Також Знай.ua писав про те, що журналіста радіо BBC звільнили з роботи після того, як він невдало пожартував над первістком Гаррі і Меган Маркл.