Народна артистка України, популярна співачка Ірина Білик розповіла підписникам про ВІЛ-статус. Про це знаменитість написала в своєму Instagram.

Так, кілька днів тому, популярна українська співачка зробила нову публікацію в соцмережі, розповівши в ній про ВІЛ:

"Я дуже засмутилася, коли дізналася, що сьогодні в Україні понад 244 тисяч людей живуть з ВІЛ, а кожен другий з них не знає про це тому, що боїться здати тест і дізнатися про свій статус. Сучасна медицина дозволяє людям з ВІЛ жити повноцінним життям! Виходить, що вбиває не вірус, а байдужість! І ліки від нього - наша з вами доброта, любов і підтримка! Я закликаю всіх не мовчати, дізнатися більше про ВІЛ, а головне - протестувати себе і своїх коханих!" - написала Білик.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прихильники зірки вибухнули емоціями у коментарях і кожен привів власну статистику щодо порушеної зіркою проблеми:

"Очень люблю Ирину Билык и понимаю ее загруженность и ритм жизни. Очень не хочется это писать. Но откровенная же глупость. 244 тысяч с вич.каждый второй не знает об этом. Тогда как Вы знаете о каждом втором?", "Ирочка молодец♥️♥️♥️🌹🌹🌹Человечище!!!", "Ирочка молодец♥️♥️♥️🌹🌹🌹Человечище!!!"

Дехто із користувачів навіть не побоявся і зізнався, про свій ВІЛ-позитивний статус: "Я больше шести лет живу с ВИЧ . И три года принимаю АРВ терапию, да с этим жить можно, но с ограничениями.Здоровый образ жизни, правильное питание. И можно жить, это не приговор а всего лишь этап жизни который у каждого человека свой, и это нужно пройти как бы трудно худо не было. От всего сказанного скажу, не бойтесь протестировать себя, это очень важно, знать на раннем этапе. Берегите себя и будьте здоровы!"

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фільм "Месники: Завершення" побив абсолютний рекорд і нокаутував "Аватара".

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.