Популярна російська співачка Віра Брежнєва вирішила відповісти на розмови про розлучення з Костянтином Меладзе. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Продюсер Костянтин Меладзе відсвяткував свій 56-й день народження. Однак шанувальники звернули свою увагу на те, що в соціальній мережі його дружина ніяк не привітала. У ЗМІ навіть почали поширювати інформацію про те, що пара переживає непрості часи і навіть можливе розлучення.

"Сьогодні друзі прислали пару статей на тему, що я не привітала чоловіка з днем народження в Instagram… І хочеться запитати, люди, ви реально думаєте, що я повинна чоловіка, з яким живу, привітати тут? Ви реально думаєте, що показник любові, спільного життя і щастя це фото в соцмережах? Чи думаєте все, що ви бачите в Instagram – це правда?", - запитує артистка.

Вона відзначила, що провела день народження чоловіка як щасливий день без соціальних мереж і поряд з іменинником. Брежнєва назвала чоловіка генієм і зазначила, що дивиться на цю ситуацію разом з Костянтином.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бажаємо вам любові реальної, а не віртуальної", - резюмувала співачка.

Шанувальники вибухнули масою коментарів під постом співачки: "Мабуть новин більше немає у світі, раз вже так доводиться викручувати 🙈 все, чекайте інфу про ваш швидке розлучення😂 і смішно, і плакати хочеться", " той факт! Кращих вітають з визнають тихо мирно! У мене теж самий кращий і самий великий ! І теж тілець. Це так складно і так цікаво) вірно?)", "Всі чекають може тому що Ви знамениті люди, а вони як йдеться у всі часи були цікаві і не важливо день народження у них або просто день, давай і все тут... Раз хочуть, значить Ви в тренді 😊погано коли і не згадують 😜так, що не ображайтесь на народ, заради них Ви і на сцені! Щастя Вам!"

Нагадаємо, Брежнєва похвалилася кардинальною зміною іміджу.

Як повідомляв Знай. ua, Брежнєва перетворилася на сексуальну матусю.

Знай. ua писав, що Брежнєва закрила роти всім злісним фанам.