Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, цього разу вона опублікувала фото, на якому позує у двокольоровому купальнику. На знімках зірка позує в пляжному образі на тлі густої екзотичної рослинності, стоячи на веранді біля раковини. Світлана вийшла позасмагати і скупатися в роздільному чорно-золотому купальнику-бікіні, який підкреслює струнку фігуру і зону декольте. Волосся співачки мокре і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу, тільки млосний погляд.

"No shoes - no news ( Немає туфель, немає новин, - ред .)", - підписала знімки співачка.

Шанувальники зірки не оминули відверті фото своє увагою. "Ось це форма чудова, не треба поправлятися, будь ласка", "Ну знаєте, Світлано, не було новин, зараз видали привід їх створити", "Свєєєєєта, ну це занадто гарно", "Тропікана жінка, гаряча й шалена", "Купальник класний", "Цариця, обожнюю тебе", "Не розібрався", - написали вони в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода виклала в мережу дивне селфі з гримерки, на якому позує в дивному вбранні разом з двома подружками-колегами з її команди.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.