Колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу не всі розглядали як гідного чоловіка для співачки. Такими одкровеннями поділився Костянтин Алексєєв, продюсер екс-солістки групи "ВІА-Гра" Альони Вінницької.

"Мурата раніше як її чоловіка я навіть ніколи не розглядав", - наводить видання слова Алексєєва.

Продюсер вважав, що співачка повинна була вийти заміж за колишнього гравця київського "Динамо" Сергія Реброва.

"Я завжди вважав, що Кароліна повинна була розписатися зі своїм футболістом Сергієм. Вони справді любили один одного. Я 15 років пропрацював з першим продюсером Юрієм Фальосою. І бачив з сторони відносини Кароліни і Сергійка. Мені не потрібно було нічого питати. По очам я розумів, що у них не хіть, а серйозні почуття," - сказав Алексєєв.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також продюсер пригадав, як Кароліна їхала на гастролі, її прихильники підозрювали зв'язок з колишнім продюсером Юрієм Фальосою. І це злило Реброва, який стверджував, що він, "з такими ногами", знайде собі іншу дівчину.

"Коротше, обидва повели себе як дурні. Так вже влаштоване життя. Душа не завжди знаходиться в стані любові і жертвування. Іноді інстинктивно хочеться зробити щось всупереч. За це вони і поплатилися своїм щастям", - резюмував продюсер Альони Вінницької.

Нагадаємо, що Лорак натякнула на поповнення в родині, фанати завмерли в очікуванні: "Чекаємо фото з Лазарєвим". Ані Лорак раптово заговорила про призначення жінки.

Відома українська співачка Ані Лорак зараз активно будує кар'єру в Росії. Артистка часто публікує фото у соціальній мережі Instagram, однак фанати часто їх критикують через надмірну відвертість.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує епатувати шанувальників відвертими, а іноді вульгарними знімками. Такі фото систематично викликають масу негативу і критики в її бік.