Вдова померлого легендарного радянського актора Миколи Караченцева поділилася моторошними подробицями про смерть чоловіка.

Микола Караченцев і Людмила Поргіна
Микола Караченцев і Людмила Поргіна

Про це йдеться в інтерв’ю жінки газеті “Московский комсомолец”, передає Рoliteka.

Дружина померлого артиста розкрила передсмертну таємницю чоловіка.

"Коли вранці я побігла туди, мені повідомили, що Коля тільки-тільки … Теплий ще був, рожевий весь. Лікарі сказали, що він був до останнього в свідомості", - розповідає Поргіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Окрім того вона додала, що артисту перед смертю з’явилися ангели, які показали йому пекло і рай:

"Вночі я прислухалася до дихання і як працює апарат кисню. А йому ставало все важче дихати, вже не міг ковтати, і я його по щоках стукала, по горлу, але сил ковтати не було, йшла сильна інтоксикація. Годували вже через вену на горлі. Але при цьому, ось дивно, він виглядав чудово: ми йому підстригли волоссячко, зробили манікюрчік. Я запросила священика", – згадує жінка.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Відомо, що вдова Миколи Караченцова хоче зробити архів в пам’ять про чоловіка:

"У Бахрушинському музеї хочемо поставити подібний пам’ятник, щоб Коля був на сцені як в фіналі” Юнони “: він стоїть на колінах, а за ним – парус … У мене зараз страшний стан від усвідомлення того, що я втратила в цьому житті. У мене нема почуття, що я якась нещасна, убога. За моєю спиною стоїть Коля", – резюмувала Людмила Поргіна.

Нагадаємо, вдова Миколи Караченцова роздала особисті речі великого актора друзям і лікарям. Людмила Поргіна розповіла одному з російських ЗМІ, що залишила собі тільки улюблений спортивний костюм і майку чоловіка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий радянський та російський музикант Кріс Кельмі, раптово помер у Москві.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що основною причиною смерті став цироз печінки.

Також Знай.ua писав про те, що мати відомої американської актриси Джоді Фостер Евелін Елла "Бренді" Фостер померла в Лос-Анджелесі.