Хайден Панеттьєрі вляпалась в новий скандал, знаменитість часто шокує публіку своєю поведінкою. Колишня наречена Володимира Кличка вийшла на люди в Лос-Анджелесі в одній мішкуватій сірій футболці, з-під якої виглядали труси. До того ж, на зірці серіалу "Нешвілл" були надіті домашні капці - тапочки. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Хайден Панеттьєрі

При цьому 29-річна американська актриса продовжує зустрічатися зі своїм на рік старшим бойфрендом Брайаном Хикерсоном незважаючи на те, що він її нещодавно побив. У цей інцидент втрутилася поліція. Копи приїхали до пари додому і побачили дівчину із явними ознаками побиття.

Хайден Панеттьєрі

Бойфренда актриси заарештували, однак невдовзі його звільнили під заставу в 50 тисяч доларів. Хайден пробачила коханого і нещодавно пару зняли на вулиці разом, тримаються за руки. Це було їх перше спільне фото після інциденту з побиттям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хайден Панеттьєрі

Варто зазначити, що Хейден і Брайан почали зустрічатися влітку 2018 року, після того, як актриса припинила свої стосунки з Кличком, з яким вона зустрічалася дев'ять років. Крім, того в неї від колишнього українського боксера є чотирирічна дочка Євдокія. Дівчинка зараз мешкає з батьком.

За чутками, у Володимира все добре в особистому житті. Він зустрічається з Сесілією Брекхус, яка професійно займається боксом.

Нагадаємо, Ребров проти Мурата: у заплутаних романах Лорак нарешті поставили крапку. Ані Лорак по-справжньому любила не Мурата, росЗМІ назвали людину, з яким у співачки були "серйозні почуття".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дружина Кошового з Кварталу 95 показала ідеальне тіло в купальнику: дуже гаряче.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує епатувати шанувальників відвертими, а іноді вульгарними знімками. Такі фото систематично викликають масу негативу і критики в її бік.